Menu

Mierenbestrijding

De meest voorkomende mierensoort in Nederland is de wegmier(het is de mier die je tegenkomt tussen de tegels in de tuin) en de glanzende houtmier. Zodra er een mierennest in de tuin zit is de kans groot dat ze ook het huis of bedrijfspand binnen trekken. Een mier laat een feromoon spoor na en is het spoor gemaakt dan volgt de rest van de mierenkolonie dezelfde route.

Mierenbestrijding:

Voedselvergiftiging is een direct gevolg van mieren in huis. Als een mier over je aanrecht loopt en daarbij in aanraking komt met voedsel is het uitkijken. Wanneer een mier loopt verliest hij zijn plas en uitwerpselen. Als wij dat voedsel eten is er een grote kans op voedselvergiftiging. Mieren zijn altijd op zoek naar suikerhoudende producten. Zo komen zij dan ook regelmatig in huizen en bedrijfspanden terecht. Het bestrijden van mieren wordt dan noodzakelijk. Wilt u meer informatie over mieren of de bestrijding ervan, neem dan vandaag nog contact op met Mister Bee Ongediertebestrijding.

Ook voor andere ongedierte kunt u contact opnemen met Mister Bee Ongediertebestrijding, Onze ongediertebestrijders weten raad met alle soorten bestrijdingen zoals  mierenbestrijding, wespenbestrijding, , spinnenbestrijding, vliegenbestrijding, bedwantsbestrijding, papiervisjesbestrijding, Houtwormbestrijding, boktorbestrijding, rattenbestrijding en muizenbestrijding.