Menu

Duiven overlast

WEGVANGEN VAN DUIVEN:

Het wegvangen van duiven is een effectieve manier om van de duiven af te komen.
Met speciale vangkooien van Mister Bee is er een enorme snelle afname bij duivenoverlast.

VERJAGEN VAN DUIVEN:

Bij het verjagen van Duiven kan Mister Bee gebruikmaken van duif werende maatregelen, zoals duivenpinnen, netten en andere vogelwering.

GEL TEGEN DUIVEN EN ANDERE VOGELS:

Vogels zien alles in Ultra Violet licht. Door de formulering van de gel lijkt het voor de vogels dat de gel in brand staat en zullen dan ook deze plek vermijden. Deze gel is ontwikkeld met als doel het weren van vogels in, op en rondom gebouwen, zonder de vogels te doden.
De gel is weerbestendig. De gel bevat natuurlijke oliën en zorgen dat de gel waterproof is en niet verdampt.

De gel wordt in daarvoor bestemde schaaltjes geplaatst . De schaaltjes hebben een afmeting van ongeveer 8 cm doorsnede en zijn ongeveer 1 ½ cm hoog. Afhankelijk van de overlast moeten de schaaltjes 30 tot 40 cm uit elkaar geplaatst worden.

Duivenoverlast, last van duiven of andere vogels?

Mister Bee heeft de oplossing voor u.

Wij kunnen de gel leveren en toepassen.

Vraag gerust vrijblijvend meer informatie.

Ook voor andere ongedierte kunt u contact opnemen met Mister Bee Ongedierte bestrijding,  Onze ongedierte bestrijders weten raad met alle soorten bestrijdingen zoals  mieren bestrijding, wespen bestrijding, , spinnen bestrijding, vliegen bestrijding, bedwants bestrijding, papiervisjes bestrijding, houtworm bestrijding, boktor bestrijding, ratten bestrijding en muizen bestrijding.