Menu

Kakkerlakbestrijding

KakkerlakbestrijdingWanneer u op vakantie bent geweest, is de kans groot dat u wel eens kakkerlakken bent tegengekomen. Naast meereizen in bagage worden kakkerlakken tijdens transport wereldwijd verspreid via internationale handelsverkeer.

De meest voorkomende soort in Nederland is de Duitse kakkerlak. Daarnaast komen ook de Oosterse kakkerlak en Amerikaanse kakkerlak voor.

Kakkerlakken leven graag in een vochtige warme omgeving, met voldoende voedsel.

Kakkerlakken komen vooral voor in bakkerijen, restaurants, keukens, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en vuilstortplaatsen.

Kakkerlakken zijn echte nachtdieren. Er is al sprake van een kakkerlakplaag voordat ze ontdekt worden.

Kakkerlakbestrijding:
Kakkerlakken veroorzaken grote schade aan levensmiddelen door hun uitwerpselen. Hierdoor worden bacteriën verspreid en dus ziektes (salmonella). Het is daarom verstandig om bij de bestrijding van kakkerlakken de hulp in te roepen van Mister Bee Ongediertebestrijding.

Duitse kakkerlak:                          Oosterse kakkerlak:                 Amerikaanse kakkerlak:

                                    

Ook voor andere ongedierte kunt u contact opnemen met Mister Bee Ongediertebestrijding, Onze ongediertebestrijders weten raad met alle soorten bestrijdingen zoals  mierenbestrijding, wespenbestrijding, , spinnenbestrijding, vliegenbestrijding, bedwantsbestrijding, papiervisjesbestrijding, Houtwormbestrijding, boktorbestrijding, rattenbestrijding en muizenbestrijding.